[Poland]HACCP
Print this page
1. Opracowanie pełnej dokumentacji systemu HACCP. Dokumentacja HACCP jest tworzona indywidualnie dla danego obiektu i budowana razem z kierownictwem i pracownikami danego Zakładu.
Zawiera ona:
- Instrukcje wykonawcze
- Instrukcje stanowiskowe
- Procedury wykonawcze
- Procedury systemowe
- Karty i rejestry zapisu wykonywanych czynności i działań
Dokumentacja nosi tytuł; "Księga HACCP" a opiera się na 7 zasadach i dwunastoetapowej sekwencji działań zgodnie z zaleceniami Kodeksu Żywnościowego.
2. Szkolenia wewnętrzne i stanowiskowe pracowników.
3. Audyty wewnętrzne
4. Wzorcowanie termometrów (wymagane w systemie HACCP)
Po wdrożeniu systemu HACCP Firmy są w pełni przygotowane do ubiegania się o certyfikację przez niezależnego Eksperta TACIS PHARE.
Additional information:
Related products: Business services ->Certification
|
|
|
|
EPEX Firma Inżynierska mgr inż. Piotr Błaszkiewicz
|
Street: | Gołębia 38 |
City: | Szczecin |
Postal code: | 71-517 |
Region: | Western Pomerania |
Country: | Poland |
Phone: | +48 91 4535330 |
Fax: | +48 91 4535330 |
|
Contact person |
Name and Surname: | Piotr Błaszkiewicz |
Phone: | +48 91 4535330 |
Mobile: | +48 604258220 |
|
|
|
|
|